2104171630 Κολοκοτρώνη 95, Πειραιάς msep@hotmail.gr
hero image
 
Pure 312 Nx


 

Μικρό και πλήρως εξοπλισμένο με άμεση ροή

Εξοπλισμένο με όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Signia Nx, το Pure™ 312 Nx διατηρεί τη φωνή του χρήστη και το παραμένοντας ηχητικό τοπίο σε τέλεια ισορροπία. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει τον πιο φυσικό ήχο και την υψηλότερη ακουστική απόδοση σε ένα μικρό, κομψό περίβλημα.

Η μοναδική σχεδίαση κεραίας άκρων λέιζερ προσφέρει το μικρότερο δυνατό μέγεθος για άμεση ροή με Bluetooth και τηλεχειρισμό μέσω της εφαρμογής Signia χωρίς συμβιβασμούς στην υψηλότερη απόδοση ακοής.

Επιπλέον, η TeleCare επιτρέπει στους πελάτες σας να απολαμβάνουν πλήρη απομακρυσμένη υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο και γρήγορες, ομαλές δοκιμές.

 
     
     
 
 
Pure 10 Nx


 

Απλότητα με φυσικό καθαρό ήχο
Το εξαιρετικά μικρό Pure 10 Nx συνδυάζει επιδέξια μια εξαιρετικά διακριτική σχεδίαση με έναν πιο φυσικό ήχο.

Η κομψή του εμφάνιση συμπληρώνεται από μια πληθώρα ακουστικών καινοτομιών που παράγουν αυτόματα καθαρό ήχο και εξαιρετική κατανόηση της ομιλίας σε θόρυβο.

Κρυμμένο πίσω από το αυτί, το μη ασύρματο Pure 10 Nx είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν τα ακουστικά τους να είναι απλά και διακριτικά.

Το Pure 10 Nx είναι έτοιμο για TeleCare και συμβατό με την εφαρμογή Signia και το αξεσουάρ miniPocket.

 
     
     

 

 

 
Pure 13 Nx


 

Ισχυροί ερμηνευτές για φυσική ηχητική φωνή και τον μεγαλύτερο χρόνο ροής.

Η φυσική σας επιλογή για απόδοση και ακοή.

Είτε βρίσκεστε σε μια συνάντηση, είτε παίρνετε μια σημαντική επαγγελματική κλήση, προετοιμάζετε μια παρουσίαση ή συναντάτε συναδέλφους για μεσημεριανό γεύμα, με το Signia's Pure™ 13 μπορείτε να απολαύσετε την πιο φυσική εμπειρία ήχου μαζί με ανώτερη συνδεσιμότητα και τη μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης κατά τη ροή ήχου από smartphone και τηλεόραση.

Μέγιστη ενεργειακή απόδοση
Το αξιόπιστο Pure 13 της Signia παρέχει τον μεγαλύτερο χρόνο ροής ήχου στην κατηγορία του, ώστε να μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας καθαρό για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Πλήρως χαρακτηρισμένο
Με προηγμένη τεχνολογία αιχμής, το Signia's Pure 13 προσφέρει τον πιο φυσικό ήχο και την υψηλότερη ακουστική απόδοση καθώς και κορυφαία συνδεσιμότητα.

Για όλα τα επίπεδα απώλειας ακοής
Ήπια, μέτρια, σοβαρή ή βαθιά απώλεια ακοής, το Pure 13 αντιμετωπίζει όλες αυτές τις προκλήσεις και σας επαναφέρει τον φυσικό ήχο της ζωής.

 
     
     
 
 
Pure Charge&Go Nx


 

Βολική ασύρματη επαναφόρτιση και Bluetooth σε όλα τα επίπεδα
Το Pure™ Charge&Go Nx συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του Signia Nx με την άνετη ασύρματη επαναφόρτιση. Είναι εύχρηστο γιατί ενσωματώσαμε την ασύρματη φόρτιση στο σχεδιασμό του.

Οι χρήστες δεν ανησυχούν πλέον ότι μπορεί να δυσκολευτούν να αλλάξουν τις μπαταρίες μιας χρήσης. Μόνο αυτό το ανεπαφικό σύστημα φόρτισης προσφέρει στους χρήστες απόλυτη άνεση, γνωρίζοντας ότι τα ακουστικά βαρηκοΐας φορτίζονται όπως θα έπρεπε κάθε φορά.


Η κυψέλη ισχύος Li-Ion υψηλής χωρητικότητας του Pure Charge&Go Nx υποστηρίζει κορυφαία συνδεσιμότητα Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν μακροχρόνια ροή ήχου υψηλής ποιότητας. Φορτίζοντας το ηλεκτρικό στοιχείο ενώ κοιμούνται, μπορούν να εμπιστεύονται τα ακουστικά βαρηκοΐας τους ώστε να αποδίδουν πάντα τους ήχους που θέλουν να ακούσουν. Απλά Charge&Go!

 
     
     

 

 

 
Motion 13 Nx / Motion 13P Nx


 

Direct streaming with the most versatile fitting options
Signia’s Motion™ 13 Nx harmonizes the wearer’s voice and the surrounding sounds, providing the most natural own voice and best speech understanding in noise. Its sleek housing design offers individual handling and fitting options to meet almost all of your customers’ wishes.

Bluetooth-based direct streaming and the Signia app let Motion 13 Nx offer enhanced connectivity, while you can provide your customers with full live remote support via TeleCare.

 
     
     
 
 
Insio Nx ITC/ITE


 

Η πιο διακριτική εμπειρία φυσικής ακοής με πλήρη συνδεσιμότητα
Τα μοντέλα Insio™ Nx ITC και ITE της Signia παρέχουν κορυφαία συνδεσιμότητα Bluetooth με την καλύτερη ποιότητα ήχου στην κατηγορία.

Προσαρμοσμένο στα μέτρα σας για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, το Insio Nx προσφέρει πιο φυσικό ήχο με μέγιστη διακριτικότητα.

Συμβατά με StreamLine Mic και StreamLine TV, αυτά τα μικρά ακουστικά βαρηκοΐας είναι κατασκευασμένα για να συνδέονται με το smartphone, την τηλεόραση και άλλες συσκευές Bluetooth του χρήστη. Οι μικροσκοπικές κεραίες που είναι ενσωματωμένες στις προσόψεις παρέχουν την καλύτερη ποιότητα ήχου στην κατηγορία τους κατά τη ροή.

Εξοπλισμένο με Ultra HD e2e για ανώτερη ασύρματη διφωνική επεξεργασία, το Insio προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και ασυναγώνιστη κατανόηση ομιλίας ακόμη και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα.

 
     
     

 

 

 
Insio Nx IIC/CIC


 

Μια πρακτικά αόρατη φυσική εμπειρία ακοής. Κατά παραγγελία

Εξατομικευμένο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, το Insio™ Nx της Signia προσφέρει πιο φυσικό ήχο με μέγιστη διακριτικότητα.

Εξοπλισμένο με Ultra HD e2e για ανώτερη ασύρματη διφωνική επεξεργασία – συμπεριλαμβανομένου του μικρού CIC με ένα μόνο μικρόφωνο – το Insio προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και ασυναγώνιστη κατανόηση ομιλίας ακόμα και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα.

Τα μικρότερα εξαρτήματα προσφέρουν πιθανά πλεονεκτήματα για εξαρτήματα σε στενότερους ακουστικούς πόρους.

Το Insio Nx είναι συμβατό με την εφαρμογή Signia για διακριτικό τηλεχειριστήριο και το TeleCare έτοιμο για πιο ομαλές δοκιμές.

 
     
     
 
 
Silk Nx


 

Τα μικρότερα και πιο φυσικά έτοιμα ακουστικά βαρηκοΐας
Είτε περνάτε χρόνο με τους ιδιαίτερους ανθρώπους της ζωής σας είτε συναντάτε έναν νέο ξεχωριστό άνθρωπο, τα ακουστικά βαρηκοΐας Silk™ της Signia σάς δίνουν τη σιγουριά να γνωρίζετε ότι κανείς δεν παρατηρεί καν ότι τα φοράτε.

Το μετάξι είναι έτοιμο να φορεθεί επί τόπου χάρη στα εξαιρετικά μαλακά μανίκια σιλικόνης που του επιτρέπουν να κρύβεται άνετα στο αυτί σας. Το να δείχνεις καλά και να ακούς καλά δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορο και απλό.

Η απόλυτη διακριτικότητα
Το Silk της Signia είναι 20% μικρότερο από τον προκάτοχό του, καθιστώντας το πρακτικά αόρατο στο αυτί.

 

Κάντε κλικ, ταιριάζει και πηγαίνετε
Διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη, τα μανίκια σιλικόνης απλώς κάνουν κλικ στα ακουστικά βαρηκοΐας Silk και κάθονται με ασφάλεια στο αυτί για απολύτως φυσική, τέλεια εφαρμογή επί τόπου χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για ένα προσαρμοσμένο περίβλημα όπως συμβαίνει με άλλα ακουστικά βαρηκοΐας μέσα στο αυτί .

 

Καθαρή χρωματική κωδικοποίηση
Η χρωματική κωδικοποίηση του κόκκινου για το δεξί και του μπλε για το αριστερό σας βοηθά να τοποθετήσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας στο σωστό αυτί εύκολα.