2104171630 Κολοκοτρώνη 95, Πειραιάς msep@hotmail.gr
hero image
 
Ace primax


 

Διακριτικός. Ισχυρός. ΧΩΡΙΣ κοπο.

Ελαφρύ και άνετο, το Ace primax είναι το μικρότερο στην οικογένεια των ακουστικών βαρηκοΐας primax RIC. Παρά τη συμπαγή του μορφή, το Ace primax είναι γεμάτο με ισχυρά χαρακτηριστικά για να προσφέρει τη φυσική ευκολία της ακοής. Και, χάρη στην εφαρμογή Signia, ελέγχεται εύκολα και διακριτικά για απόλυτη ευκολία.

 
     
     
 
 
Pure primax


 

Πλήρως χαρακτηρισμένο. Διφωνικό. ΧΩΡΙΣ κοπο.

Ιδανικό για απαιτητικούς χρήστες, το νέο Pure primax συνδυάζει την κομψή πολυπλοκότητα με τη δύναμη της τεχνολογίας primax σε ένα ακουστικό RIC. Μικρό, κομψό και εξαιρετικά διακριτικό, τα χαρακτηριστικά του προσφέρουν διφωνική ακρόαση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ακούν αβίαστα όλη την ημέρα.

 
     
     

 

 

 
Cellion primax


 

Ακοή χωρίς μπαταρία.

Ιδανικό για πελάτες που δεν θέλουν τη φασαρία της αλλαγής μπαταριών, το Cellion primax ξεκινά να φορτίζεται αυτόματα μόλις τοποθετηθεί στον επαγωγικό φορτιστή. Και, με τα έξυπνα ηλεκτρονικά του, ενεργοποιείται αυτόματα όταν το βγάλετε ξανά. Η επαναφορτιζόμενη κυψέλη ισχύος ιόντων λιθίου διαρκεί 24 ώρες χωρίς φόρτιση και – χωρίς επαφές ή πόρτα μπαταρίας – ο μοναδικός σχεδιασμός OneShell το καθιστά εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

 
     
     
 
 
Motion SP primax


 

Υπερτροφοδοτούμενο, συμπαγές και πλήρως εξοπλισμένο.

Το Motion™ SP είναι διαθέσιμο για σοβαρή έως βαθιά απώλεια ακοής σε ένα συμπαγές περίβλημα με πολύ βελτιωμένο εύρος εφαρμογής. Η τεχνολογία primax προσφέρει την καλύτερη κατανόηση της ομιλίας σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα, συχνά η πιο δύσκολη πρόκληση όταν συμμετέχετε σε κοινωνικές περιστάσεις.

 
     
     

 

 

 
Motion P primax


 

Ισχυρό και μικρό για σοβαρές έως βαθιές απώλειες ακοής

Το να είσαι κοινωνικά ενεργός μπορεί να είναι μια πρόκληση όταν αντιμετωπίζεις σοβαρή απώλεια ακοής. Το Motion™ P αναπτύχθηκε για να προσφέρει μια κομψή και ισχυρή λύση όπου χρειάζεται. Καλύπτει τις ανάγκες όλων των φορέων που χρειάζονται κάθε διαθέσιμη ακρόαση, ενώ παρέχει εξαιρετική αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση.

 
     
     
 
 
Motion SX and SA primax


 

Λείος. Επαναφορτιζόμενη. ΧΩΡΙΣ κοπο.

Με τον κομψό, στιβαρό σχεδιασμό BTE, τα μοντέλα Motion™ SX και SA primax προσφέρουν στους χρήστες μέγιστη άνεση και ευκολία. Υπάρχει ένα μοντέλο που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε απαίτηση απώλειας ακοής. Εύκολα στη ρύθμιση και τον έλεγχο, είναι γεμάτα με λειτουργικότητα που επιτρέπει στους χρήστες να ακούν με ευκολία όλη την ημέρα.

 
     
     

 

 

 
Motion S primax


 

Διακριτικός. Βολικός. ΧΩΡΙΣ κοπο.

Ισχυρό αλλά απίστευτα εύκολο στη ρύθμιση και τον έλεγχο, το Motion™ S primax είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν απρόσκοπτη λειτουργία. Κι όμως, είναι τόσο μικρό, που ουσιαστικά εξαφανίζεται πίσω από το αυτί. Με την προηγμένη τεχνολογία primax, το Motion S primax εξασφαλίζει αβίαστη ακρόαση σε κάθε περίσταση.

 
     
     
 
 
Silk primax


 

Click. Fit. Go.

Με προηγμένα χαρακτηριστικά, τα μικροσκοπικά Silk primax Click CIC είναι ωστόσο αόρατα στο αυτί. Τα μοντέλα Silk primax Click είναι ιδανικά για όσους τα φοράνε για πρώτη φορά που αναζητούν μια διακριτική λύση και χωρίς φασαρία.

 
     
     

 

 
Insio primax


 

Εξαιρετικά διακριτικό. Προσαρμοσμένη εφαρμογή. ΧΩΡΙΣ κοπο.

Το Insio primax είναι ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικούς χρήστες που θέλουν διακριτικότητα και απόδοση. Σχεδόν απαρατήρητα στο αυτί, τα μοντέλα Insio primax εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση και ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά IIC μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση για απόλυτη άνεση. Χάρη στη διφωνική λειτουργία κατευθυντικότητας OneMic, ακόμη και τα μικροσκοπικά μοντέλα CIC με ένα μόνο μικρόφωνο προσφέρουν κατευθυντικότητα στο μπροστινό μέρος.