2104171630 Κολοκοτρώνη 95, Πειραιάς msep@hotmail.gr
hero image
 
Μαθιουδάκης Σταύρος
Ακουστικά βαρηκοΐας - Signia - Rexton - Siemens - Πειραιάς Αττική

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2006 στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας. Με την πολυετή εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε δίπλα σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής, παρέχοντας οριστική λύση μέσω υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και κορυφαίων ακουστικών βοηθημάτων των εταιρειών Siemens, Signia και Rexton.

Αφενός με σκοπό την αδιάλειπτη λειτουργία των ακουστικών βαρηκοΐας και αφετέρου την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των λύσεων βαρηκοΐας είναι δίπλα στους ανθρώπους με προβλήματα ακοής, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για να τους προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής αντιμετωπίζοντας μαζί τους κάθε πρόβλημα ακοής. 

Διαθέτουμε έναν πλήρη κατάλογο προϊόντων με τα κορυφαία παγκοσμίως ακουστικά βαρηκοΐας, όλους τους τύπους ψηφιακών και αθέατων ακουστικών βαρηκοΐας, ανάλογα με την βαρηκοΐα και την εκάστοτε ανάγκη του ασθενούς. 

Εξυπηρετεί ασθενείς καθημερινά, δημιουργώντας εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης, ενώ προσφέρει συνεχή παρακολούθηση και επίβλεψη του ασθενούς, προκειμένου να παρέχει άριστη τεχνική υποστήριξη καλής λειτουργίας των ακουστικών βαρηκοΐας και ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα ακοής.

 
     
     
 
 
Παράλληλα, τα άρτια καταρτισμένα στελέχη της εταιρείας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και βαθιά γνώση της ακοολογίας, παρέχουν καθημερινά συμβουλές και λύσεις σε ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακουστικά βαρηκοΐας. 
Το προηγμένο τεχνολογικά εργαστήριο, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, βασισμένο σε διεθνή πρότυπα και οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας, προσφέρουν όλες τις δυνατές υπηρεσίες και την υποστήριξη που χρειάζονται τα άτομα που χρησιμοποιούν ακουστικά βαρηκοΐας. 

Η εταιρεία διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, όπως επιβάλλονται από την Ελληνική αλλά και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα προϊόντα και φιλικά προς το περιβάλλον.

• ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση της ακοής εφόρου ζωής 
• ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σε περίπτωση αλλαγής της βαρηκοΐας σας σύμφωνα με την πιο πρόσφατο ιατρικό έλεγχο της ακοής σας 
• ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος απόδοσης και service ακουστικών βαρηκοΐας όλων των εταιρειών 
• ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμός - συντήρηση όλων των ακουστικών βαρηκοΐας 
• ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση για τη σωστή χρήση, απολύμανση και φροντίδα των ακουστικών 
• Άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση πελατών 
• Εγγύηση 2 ετών με την αγορά των ακουστικών βαρηκοΐας 
• Ευέλικτα προγράμματα αποπληρωμής / Εκπτώσεις / Ειδικές τιμές / Άτοκες δόσεις 
• Αναλώσιμα, Μπαταρίες, Είδη καθαρισμου ακουστικών βοηθημάτων και εκμαγείων, ωτοασπίδες και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές υποστήριξης όπως: σταθερά τηλέφωνα βαρηκοΐας, ασύρματα τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα, συσκευές σύνδεσης με το τηλέφωνα και την τηλεόραση,  ακουστικά τηλεόρασης, ξυπνητήρια και διάφορα άλλα gadgets.