2104171630 Κολοκοτρώνη 95, Πειραιάς msep@hotmail.gr
hero image
 
Styletto X - μια νέα εποχή φορητότητας


 

Το Styletto X είναι το ιδανικό ακουστικό βαρηκοΐας για όποιον δεν θέλει να συμβιβαστεί με τον ενεργό τρόπο ζωής του μόνο και μόνο λόγω απώλειας ακοής. Το πρώτο SLIM-RIC στον κόσμο συνδυάζει λαμπρή, βραβευμένη σχεδίαση* και φορητή επαναφορτισιμότητα με ανταλλάξιμους δέκτες, καθαρή κατανόηση ήχου και ομιλίας της επαναστατικής μας πλατφόρμας Signia Xperience και συνδεσιμότητα Bluetooth.

Το Styletto X αλλάζει το παιχνίδι για την πρακτική σας. Το εκλεπτυσμένο στυλ του σε λεπτή γραμμή προτιμάται από 8 στα 10 άτομα σε σύγκριση με τα συμβατικά ακουστικά βαρηκοΐας.* Αυτή η εντυπωσιακή ποιότητα σάς επιτρέπει να προσελκύετε νέους και υπάρχοντες χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας.

* Hakvoort, Burton: Increasing Style, Reducing Stigma: The Styletto Solution (Signia Backgrounder, 2018)

 
     
     
 
 
Φόρτιση εν κινήσει


 

Η φορητή θήκη φόρτισης σε μέγεθος τσέπης που συνοδεύει το Styletto Connect προσφέρει μια ολόκληρη μέρα* με 5 ώρες ροής. Επιπλέον, μια γρήγορη φόρτιση 30 λεπτών παρέχει επιπλέον 5 ώρες χρήσης – ή 3 ώρες ροής – για πλήρη ευελιξία εν κινήσει.

Τρεις φορές μικρότερος και το μισό βάρος συγκρίσιμου φορτιστή, είναι ο μόνος που μπορείτε να χωρέσετε στην τσέπη σας για να τον έχετε μαζί σας όλη μέρα. Χάρη στον φορτιστή του, το Styletto Connect προσφέρει ένα εκπληκτικό τετραήμερο* αυτονομίας χρήστη, χωρίς βύσματα ή καλώδια – ιδανικό για μια χαλαρωτική απόδραση το Σαββατοκύριακο ή ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι.

* Βασίζεται σε 16 ώρες χρήσης την ημέρα

 
     
     

 

 

 
Signia Assistant – Ο δικός σας ακουστικός σύντροφος


 

Το Signia Assistant είναι ο νέος έξυπνος τρόπος για την καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών σας. Λειτουργεί ως προέκταση του εαυτού σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή και να τους υποστηρίξετε στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας ακοής τους.